ullDtroShare!


Comparteix   
  comparteix a tuenti


Dades


Social


myspace ullDtro

Components


Jipy ex- cantant de SKAPARAPID (SKA PUNK)

Pepa veu del Taller Majara (Folk)

Bego ex de Jorguina (Clow). 
Biografia de ullDtro


Açò és un experiment festiu- musical. La idea de formar ULL D TRO ens va reunir a tres amigues amb ganes de passar-lo bé , cantant cançons que al llarg del temps ens han marcat. 

 

Hem traslladat lletres de certa edat a músiques més jovens, i no concebudes ni unes ni altres per a ser barrejades i trobar-se en el temps. I aquest és el resultat alquímic-rítmic, no espereu cap definició del nostre estil, però nosaltres li diguem SO SENSE SISTEM. Sols volem que el balleu i el canteu, que sigueu particips en aquest estrany coctel. És la nostra aportació per a fer més lúdic el sentit de la vida i la lluita. Us recomanem, sempre que vullgau, que s´acosteu a les versions originals d´aquestes cançons. No hem seguit un criteri concret a l´hora de barrejar unes lletres amb altres i ens hem permès fer xicotetes adaptacions d´elles, respectant, el seu sentit original. Les lletres pertanyen a grups i estils molt variats..Mercedes Sosa, Atagualpa Yupanqui, cantat per Jorge Cafrune, La Bullonera barrejada amb José de Molina i Victor Jara, Miguel Rios barrejat amb La Chusma i Maniatica amb La Polla Records, LluísLlach, Lone Star, Pulgarcito i també alguna cosa nostra. Les bases en Maquina Infernal són de Coque i Toni de DWOMO i de Julio i el seu germà en "yo no canto por cantar" 

 

Volem agraïr a les següents persones aquesta realitat que és ja ULL D TRO, en primer lloc a Pepo de NEW ROCKERS STUDIO, a la Morti i a Lola, a Ital Erik i als KI SAP, a Pau Xirivella, Toni i Coque de DWOMO, als ZNKA, a Encarna, Mati, Lidia,i els Joans (Juainin, Juanito i Juanillo) d´Artejuela, a Paco Marin, al Taller Majara, a Julio i els seu germà, a PakiñoKillaSound, a Vagos y Maleantes, Dani i Tere, Ubaldo (..), i per supost als antics SKAPARAPID i a totes les nostres amigues.

Noticies de ullDtro


ULLDTRO - So sense sistem


15-05-2010

Es pot ser original agafant prestada lletra i m uacute sica d altres artistes Es pot barrejar a Maniatica amb Mercedes Sosa La Polla Records Lluis Llach Le oacute n Felipe o Lone Star en un sol disc Es pot fer un disc d ska i reggae sense banda i amb alguns temes de m uacute sica electr ograve nica nbsp Si en algun cas no es poguera Ulldtro s han apropat molt fent les coses amb molt de gust i il middot lusi oacute amb unes veus que sens dubte s oacute n els... [+]

Nº de comentaris: (0) comentaris

The Shake it Up's a la presentació del disc de 'Ull d'tro'


03-05-2010

El proper divendres de Maig Ull d Tro -sosensesistem- presenta en directe el seu nou disc quot Canas free quot a Aldaia hi ho far agrave molt ben acompanyat nbsp Tornarem a vore a la versi oacute instrumental de Ki Sap The Shake it up s en aquesta ocasi oacute amb Ital Erik i Suka i als inclassificables Dwomo amb m uacute sics d Skapar agrave pid Tot a ccedil ograve i el metal de Zenka i el hip hop de Vagos i maleantes nbsp Un concertet de... [+]

Nº de comentaris: (0) comentaris

Concerts de ullDtro


No sabem de cap concert de ullDtro, tu si? Fes-nos-ho saber

Concerts anteriors


Fotos de ullDtro


CDs de ullDtro


Canas freeEnvia el teu comentari

No es farà public


 

Comentaris
usuari
Besugo per luis
usuari
Equipo ska per NartraradioRoma
usuari
Benimaklet Klub Ska per d'Altaia
usuari
Raça Borda per vicent
usuari
Skalissai per Pere
València Ska Social

Twitter Valenciaska facebook valenciaska myspace valenciaska Flickr Valenciaska jamendo lastfm Flickr Valenciaskakebes

Baix licència Creative Commons


posicionamento web | diseño web | desarrollo web