Novament hi havia que passar el dia allí el que va ser el dia més calorós de tots, rondant el 40º. Durant el dia matí vaig esgotar les 2h que tenia de bateria passant-me les fotos al ordinador (que posteriorment van desaparèixer).

 

A la vesprada vaig acudir a totes les conferències, la primera de elles per el col·lectiu LAMBDA de valència, on hem va cridat l'atenció el comentari que va fer un dels assistents diguent a les 2 xiques que si eren conscients de que a la cultura rastafari hi havia molta homofòbia, cosa que desconeixia per complet, ja que una de les coses que caracteritza la cultura rastafari és l'amor i el respecte. 

 

La següent conferència era de Greenpace, on ens van comentar tot el relacionat amb el canvi climàtic i els nostres polítics que ens representen internacionalment, sent aquestos 

incapaços de lluitar contra un problema tan greu. “Nuestro planeta, vuestra decisión”

 

La última i tal vegada la més interessants de totes les conferències, era la de “Crisi, fi del model social europeu i noves perspectives”, amb Enric Durán, Santiago Cirugeda, Arcadi Oliveres i Isidro Lopez. Arcadi Oliveres va dir que era evident de que el model actual no funciona correctament, que els interessos d'uns quants estan per davant dels interessos d'uns quants, que hi havien formes de rebentar la economia (tal i com ho va fer Enric Durán fa 2 anys). Santiago Cirugeda, proposava reutilitzar les coses, els terrenys, els edificis abandonats, els materials, tot. I Enric Durán, presentava el seu projecte, la cooperativa integral catalana, on la idea és crear una nova societat des de baix, completament independent dels nostres governs.

 

The Golden Singles Band with Mr.T-Bone - Rototom Sunsplash 2010

 

Després de sopar i de vorer una mica de Africa United, era el torn de l'únic concert a l'escenari ska club de la nit, The Golden Singles Band acompanyat per Mr.T-Bone de Roma, el concert va començar amb una cançó de Golden, i després ja va muntar a l'escenari Mr. T-Bone. 

 

Dr.Jau - Rototom Sunsplash 2010

 

El concert, brutal, al principi veia una mica frescos als Golden, però de seguida van entrar en calent i varen fer un gran directe, i Mr. T-Bone pareixia estar encantat amb ells. Tant el public com el grup va disfrutar molt del concert.

 

Mr.T-Bone - Rototom Sunsplash 2010

 

Tal vegada va ser el concert que més gent hi havia al Ska Club, molts d'ells paisans del Mr T-Bone.