Agraviats

Ska

Biografia de Agraviats

Agraviats, va naixer com qualsevol altra banda local dels voltants de Borriol (La Plana), dos joves amics amb inquietuts socials i afins gustos musicals, sentint especial predilecció per els ritmes skatalitics i jamaicans barrejats amb un frenétic toc de punk i lirica compromessa amb la realitat que els envolta; decideixen iniciar un projecte que perdura ja 6 anys, on l’evolució musical de la banda es fa present hui en dia, diringint-se mes cap al funk, rock, reggae i ávids de fusionar aquestos estils sense deixar de banda el que fou agraviats en els seus inicis.La primera etapa de la banda s’inicia enregistrant una maqueta sota el nom ¿què mes dóna?, amb una edició de mil copies auto-gestionades per la pròpia banda i un segon miler de copies editades per part de la distribuïdora castellonenca Comú. A conseqüència d’aquesta edició es realitzarien més de un centenar de concerts arreu del país valencià i Catalunya, fent xicotetes incursions a llocs tant dispars com Euskadi o Saragossa.

En aquestes incursions musicals, varen compartir escenari i nits amb grups del nivell de O’funk’illo, Color Humano, Bersuit Bergaravat, Banda Bassotti, Obrint Pas, Komando Moriles, Hamlet, Skaparapid, Ki Sap,… i actuant en concursos tals com el Sona 9, actuant al Senglar Rock obtenint una bona crítica, Rebrot o el Jerock on quedarien en meritori Tercer lloc,… També han col·laborat en la edició del Atles musical una llengua de convit, amb col·laboració amb la generalitat de Catalunya, Aragó i Balears. Passaven els dies del 2004, quan la banda passa per el moment més crític fins al moment, on la banda decideix dissoldre el projecte per a reprendre’l amb moltíssima mes força i ganes just quan feia un any i mig de la mateixa. Amb ganes, il·lusió i treball reprenen la feina tot just on ho havien deixat. Amb una numerosa formació de 8 musics on son presents una secció de vents, percussions i els instruments de corda, es llancen a gravar el seu nou treball: “MIRA ENDAVANT”.

Components

Lluis Pallarés: Veu Javito Gomez: Guitarra Sam: Guitarra Mesado: Baix Miquel: Saxo Xulla: Trombó Levi: Trompeta Pascual: Bateria Pep: Percussió

CONTACTE

info@agraviats.net   659864607