Aspencat

Ska i mestissatge

Biografia de Aspencat

-I de sopar… Què vols Ramonet?

-Aspencat!

-Què?

-Sí, amb molts ingredients.

 

Una barreja ben sonora de trompeta, saxo, trombó, percussió, bateria, guitarres, baix i un poquet d’òrgan. Tot ben sacsejat i cuit amb foc de poble produeix un sabor ska i mestissatge.

Este plat folklòric ha estat producte d’anys de fermentació a un vell riu rau de Xaló i maduració a terres lliberanes. Un cop el.laborat ha estat servit a la Marina: Laguar, Sagra, Xaló, Orba, Teulada,… És imprescindible per a la seua degustació, molta desvergonya i ganes de moure el cos. Ale Ramonet… La festa està servida!

Abans ens dèiem BALADRE. Portàvem més de 4 anys sense eixir del local de assaig. Fins que vam trobar un grup de músics que es van implicar una miqueta i tothom volia que eixirem a algun concert. Eixe va ser a Xaló a Festes d’Octubre i el resultat va ser molt satisfactori, tant que la setmana següent vam tocar a Xaló amb Skaparrapid i Skalissai, estos últims bons amics nostres. Després d’aquesta història, qui no vol seguir amb aquesta aventura musical? Tot siga per la festa i la nostra llengua!

Components

Kiko (veu) Pep (guitarra) Ximo (guitarra) Javi Primera (baix) Cahuete (bateria) Augusto (saxo) Rosendo (trompeta) Christopher (trombó) Jaume(percussió) Pascu (teclat) Mª Angeles (cors)