Benimaklet Klub Ska

Ska / Reggae

Biografia de Benimaklet Klub Ska

El grup va naixer al barri de Benimaclet (Valéncia, L’Horta Nord) a finals de 2008 com una iniciativa d’un grup d’amics músics que havien compartit escenaris durant anys. Però el que era una cita setmanal per passar l’estona fent versions dels grups admirats, prompte es va convertir en un projecte més sòlid.

Musicalment la BKS es caracteritza per compaginar versions de grups classics d’ska (Specials, Skatalites…) amb temes de bandes més contemporànies i properes, com ara Malarians o Skalariak. Alhora, BKS també toca temes de sempre, passats pel filtre de l’ska, el reagge o el dub.

La formació de la Benimaklet Klub Ska es composa de Bolu a la bateria, Piti al baix, Pasqu al teclat i programació, Arnau a la guitarra, Albert a la trompeta, Abel al saxo i Marcos al trombó. Bolu i Arnau son membres de La Gossa Sorda, Pasqu és membre d’Aspencat, i Marcos i Albert son la secció de vents d’Obrint Pas. Piti ha sigut baixista d’Obrint Pas durant 12 anys, i més tard de Soul Atac. Aixì doncs els membres de BKS son músics experimentats que ara llançen aquest nou projecte per tal de refrescar l’escena alternativa.

Components

Marcos Úbeda (Trombó/Trombone) Albert Benavent (Trompeta/Trumpet) Abel Vidal (Saxo/Alt Sax) Arnau Giménez (Guitarra/Guitar) Pasqu Giner (Teclats/Keyboards) Josep Pitarch (Baix/Bass) Salvador Bolufer (Bateria/Drums)

CONTACTE

655046163