Biografia de Buskant

El grup després d’un llarg any en el que Pablo i Josep estaven en la cerca de gent, és va posar a treballar amb 5 membres: Pablo (Bateria), Josep (Teclat), Adrià (Veu), Pepelu (Guitarra) i Aura (Baix). Al temps es va incorporar Sergio al trombó en el que férem el nostre 1r concert a Beniarrés el 7 de desembre de 2005.

A partir d’aquesta dada el grup és va animar i és va posar a treballar més sèriament en que eixiren temes propis. Al temps va entrar a formar part del grup Xarli al saxo tenor, però que fins al 4rt concert, no es va incorporar. També en eixe concert, gravàrem el concert en àudio. Amb aquesta agrupació ja ens veïem capaços de funcionar. Al aplegar l’estiu del 06 per exàmens i demés, els vents no podien acudir a alguns concerts i és van incorporar Ricardet al trombó i Xori al saxo Alt, tots 2 de Beniarrés. Amb l’incorporació dels 2 nous membres, ens va permetre jugar més a la secció de vents.

A l’actualitat estem treballant en fer nous temes i poder gravar en un llarg o curt termini, una maqueta. Mentres ens podeu sentir als concerts. Quan a estil musical, volem buscar un estil propi, però que a la volta es un poc complicat, ja que dins dels 9 components del grup trobem un poc de variació, però tots estan influenciats per l’ska. Des de l’ska clàssic fins al modern d’ara, i passant per les demés èpoques de l’ska.

Components

Pablo - Bateria. Josep - Teclat. Adrià - Veu. Pepelu - Guitarra. Aura - Baix. Sergio - Trombò. Xarli - Saxo tenor. Ricardet - Trombò. Xori - Saxo alt.

CONTACTE

Adrià: 659251110