Dr.Jau

Soul, Ska, Ska-Jazz

Biografia de Dr.Jau

Membre de bandes com: Ki Sap, The Shake it up´s, the Peanut Vendors, the Golden Singles, Gaia Dub Sindicat, Mento Mental,… Dr.Jau ens proposa un recorregut pel costat mes Soul dels clàssics jamaicans asta arribar al Ska-Jazz d'última generació.

 

Més de 10 anys col·leccionant vinils fan de les seues sessions (tant en solitari com acompanyat) autentiques bacanals de la música negra!!! Clàssics, rareses, incunables, versions rares,… Tot açò i molt mes és el que podem trobar en la seua maleta de discos.

 

Membre, a més del col·lectiu de col·leccionistes/punxadiscos EL CLUB TALIBÀ, amb els quals organitza periòdicament els mundialment coneguts com “Guateke Talibà”,  junt a Dr.Bizarro, Alex Fetiche i Fran Fetiche en unes eclèctiques sessions on sona de tot: Soul, Rockabilly, Ska, Surf, Rocksteady, Funk, Rizmanblus, Swing, Jazz,…  però amb una norma bàsica i indiscutible: Solament es poden punxar singles (en vinil, persupost… el CD és para covards!).

 

Així que, ja saps!!! si el teu és la música negra amb arrels, no dubtes a acudir a una de les seues sessions amb les teues millors gal·les, disposat a cremar la sola dels teus millors botins!

Components