Dr.JAU

Ska-Jazz / Rocksteady / Pasodoble Antillano

Biografia de Dr.JAU

La composició d'aquest disc ha sigut paralela a la creació del segell "Golden Singles records" i es pot dir que és la banda sonora de un procés en el qual, persones i cançons van fer familia, de ahi la seva rotunda sinceritat del encapçalament del àlbum: Dr.Jau & Friends.

Sons jamaicans (i no tan jamaicans) que convien amb el sò classic del SKA dels 60' i el SKA-JAZZ dels 90', REGGAE, ROCKSTEADY, SOUL , DUB, … en un disc on la majoria és instrumental amb cabuda per a algún interessant experiment del laboratori del Dr. Jau en  forma de SKA DOMÈSTIC verssionant un clàsic de BILLY BRAGG i per al DUB FILARMÒNIC amb quartet de corda inclòs.

El resultat d'aquesta convivència d'estils i almes en sis cançons és un viatge riu abaix, romàntic i una mica "canalla", com el vaixell que recorria el Mississippi i reunia a thaures de tots els llocs del mapa, gent de la talla de KI SAP/THE SHAKE IT UPS, GAIA DUB SINDICAT, MALARIANS, SKAKS, DWOMO, MANIATICA, PURA MANDANGA, THE SKAFEÏNATS, COURT JESTER´S CREW,…
 

Eixa milicia del Kingston Europeo son els PEANUT VENDORS, companys de viatge en la gravació en viu, ensisam de talents, inspiracio i amor els quals es va poder fer possible la idea.

Components

- DrJAU (GUITARRISTA/TECLISTA DE: KI SAP, THE SHAKE IT UP´S, GAIA DUB SINDICAT, SAORÍ, SENSI SIMON & THE GOLDEN SINGLES, LAS DAMAS Y LA ORQUESTA INVISIBLE,...) - GUITARRES, PIANO, HAMMOND, PERCUSSIÓ I VEU.

- PAU (KI SAP, THE SHAKE IT UP´S, SENSI SIMON & THE GOLDEN SINGLES, ZEN-K,...) - BATERÍA I PERCUSIÓ.

- ANTONIO J. IGLESIAS (DWOMO, MALARIANS, LAUREL AITKEN, RICO RODRIGUEZ, SENSI SIMON & THE GOLDEN SINGLES, LAS DAMAS Y LA ORQUESTA INVISIBLE, LOS CALAVERAS,...) - BATERÍA, PERCUSIÓ I COROS.

- NATXO (KI SAP, THE SHAKE IT UP´S, SENSI SIMON & THE GOLDEN SINGLES, ZEN-K,...) -BAIX.

- KODI (SKAKS, SKAPARRAPID, SENSI SIMON & THE GOLDEN SINGLES, ...) - BAIX.

- TXISPIN (MANIATICA, LA FURIA, SILINKÁ, DIME IWE, CHISPAZO, ...) - BAIX.

- ZU (GAIA DUB SINDICAT, SILINKÁ, PUJA!, FRECUENCIA STRESS,...) - COROS.

- SENSI SIMON (COURT JESTERS CREW, STUDIO NINE BAND, SENSI SIMON & THE GOLDEN SINGLES, LAUREL AITKEN, SOULFOOD INTERNATIONAL, SAMOWAR BAND, RICO RODRIGUEZ, Dr.RING DING, KEN BOOTHE, DERRIK MORGAN, ... ) - TROMPETA.

- MALIBÚ (KI SAP, THE SHAKE IT UP´S, LAS DAMAS Y LA ORQUESTA INVISIBLE,...) - TROMPETA.

- FRAN McCOOK (KI SAP, THE SHAKE IT UP´S, SENSI SIMON & THE GOLDEN SINGLES, LAS DAMAS Y LA ORQUESTA INVISIBLE,...) - SAXO TENOR I BARITONO, I FLAUTA.

- JAVI "EL GATO" (MALARIANS, PEPPING TOMS, LAS DAMAS Y LA ORQUESTA INVISIBLE, ...) - TROMBÓ.

- LUIS BADOLATO - GUITARRA.

- ALEJANDRO PUGLIANO - SAXO ALT I SOPRANO.

- SIMONE TORRIANO (OPEN MUSIC PROJECT,...) - PIANO.

- LUIS GARCIA - VIOLÍN:

CONTACTE

info@drjau.org

(0034) 696 583 896