INsemiNACIÓ

ska / rock / mestissatge

Biografia de INsemiNACIÓ

El grup naix a la primavera/estiu de 2006 (malgrat remoure la idea desde anys abans), amb la gravació de la seva primera cançó ‘no t’oblidem’, la qual recull bones critiques dins l’ambit local (callosa d’en sarrià i entorn de la marina baixa). Aquest factor anima el grup a seguir avant i fabricar una petita llista de cansons que els permetría fer algun concert per donarse a coneixer.

Després de 2 anys amb aquesta dinàmica i rebre millors crítiques del que esperaven, els inseminació decideixen enregistrar la que seria la seua primera maqueta de estudi ‘naixer’, entre el desembre de 2007 fins al març de 2008.

Per aquestes dates, el grup entra en crisi ja que la majoría dels seus components deuen desplaçar-se del poble pels estudis universitaris. no però, es deixà l’idea de grup a banda i a l’estiu de 2008 el grup amb unes quantes modificacions es posa en marxa amb mes ganes que mai. S’incorporen vents (saxo, trompeta i trombó), i el grup canvia d’alguna manera el sò ampliant l’estil i buscant noves influències.

El resultat es nota durant tot l’any de 2009, on el grup augmenta el nombre d’actuacions i comença a moure’s per fora de la marina baixa arribant a fer

concerts a catalunya.

Components

  - Vicent: veus. - Llauis: dolçaina i cors. - Kevin: teclats i cors. - Sergi: guitarra. - Dani: baix. - Power: bateria. - Pep: trompeta. - joanet: trombó - joan: saxo tenor.

CONTACTE

mvl: 676669733 Llauis.   email: llauisinseminacio@hotmail.com   angelpower_9@hotmail.com