La Big Bong Band

Ritmes jamaicans amb fusió

Biografia de La Big Bong Band

La nostra formació comença a finals de 2002, on en principi érem 8 persones: dos cantants, un guitarra, un baix, un bateria, un trombó, un trompeta i un saxo. Amb aquesta formació realitzàrem dos concerts al nostre poble, La Vall d'Uixó.

 

Actualment, la banda compta amb 9 components dels quals s'ha evolucionat musicalment a l'estil que intentem aconseguir: Dos cantants, un guitarra i veu, un baix, un bateria un percussionista, un trombó, un trompeta i un saxo (aquestos tres últims fan cors). La darrera incorporació ha estat Diana, a la veu.

 

Amb aquesta formació ja hem realitzat diversos concerts a la província de Castelló, on seguidament a l'any 2004 comencem a realitzar la nostra primera gravació en estudi d'on sorgirien onze temes els quals esdevindrien el primer treball com a grup. Aprenent a caminar és el disc del qual s'ha tret la cançó "Ramonet", el tema presentat per La Big Bong Band per a L'Esclat 2004 .

 

La Big Bong Band barreja ritmes jamaicans influenciats per diversos gusts musicals aportats per cadascú dels membres del grup

Components

Bateria: Lluís

Percussió: Enric

Baix: Jaume

Guitarra o Trombó: Víctor

Saxo: Héctor

Trompeta: Miguel Angel

Veu: Diana

Veu: Grajo