La plana tropikal

Biografia de La plana tropikal

La Plana Tropikal Productions(LPTP) som un col·lectiu que treballa en diferents àmbits amb un punt en comú: la música jamaicana. Dins d’aquest col·lectiu hi ha músics, productors musicals, dissenyadors o management, i utilitzarem este espai per a informar-vos de tot el que fem. Concretament som:

 

BAMBIRILING SOUND:Sound system formada per 2 selectors (Del Jamal, també mànager i Merciful) i 2 cantants (Paupa Man i Natty B). També s’utilitza en altres formats, només els selectors o acompanyant a altres artistes. Hem estat per exemple, organitzant la Platja del Rototom Sunsplash i compartint escenario amb gent com: Sargento Garcia, Supa Bassie, Shabu One Shant, Little Pepe, Ital Erik…

+info: http://www.myspace.com/bambirilingsound

 

LA PLANA TROPIKAL STUDIO:En la part creativa, Paupa i Merciful, s’encarreguen d’elaborar riddims i també d’enregistrar els cantants, tot des d’un estudi professional a Castelló. Destaquen el “Dancing Mood Riddim” i actualmente treballant en altres riddims packs. Tot açò i molt més ho teniu a DOWNLOADS.

+info: http://www.myspace.com/laplanatropikal

 

GRAFIKHERO:Dissenyador gràfic que s’encarrega de la major part del disseny de la LPTP, portades, cartells, flyers i també de les samarretes, que podeu trobar a la nostra TENDA. +info: http://www.myspace.com/grafikhero

 

PAUPA MAN:Vocalista, amb llarga experiència i treballs editats, tant en banda com en solitari, l’últim: “6DOBLE”.

+info: http://www.myspace.com/paupaman

 

NATTY B:Vocalista amb un peu a la Plana i l’altre a Colombia i un disc a l’esquena “Vivir para cantarlo”.

+info: http://www.myspace.com/nattymanb

 

ALTRES:No podem oblidar-nos de molta més gent que està amb nosaltres i que ens ajuda a seguir endavant, cantants com Capoko, bandes com Contratempo o Pujah, altres col·lectius com Jamaican Memories, i sobretot tota la gent que ens recolza dia a dia.

 

Per vosaltres,

ONE LOVE

Components

CONTACTE

laplanatropikalcrew@hotmail.com