La Safa Powah

Ska, Ska yé-yé

Biografia de La Safa Powah

Amb la idea de retre homenatge al plusmarquista jamaicà Asafa Powell i de reciclar una Safa que teniem per casa, naix el col·lectiu de punxadiscos LA SAFA POWAH.


Però com que a pesar de ser 2, nosaltres no som Adam i Eva, tenim un passat que explicar.


A principis de 2004 decidirem llançar-se als plats per conmemorar el primer aniversari de la nostra altra ocupació no remunerada, el programa de ràdio SATEL·LIT SKA


Des d' aleshores, i amb el noms de batalla de GUANTXO & METEOSKA hem recorregut el món sencer (Torrent, Albacete, Castelló, Alboraia, Alacant, Alcoi, València… ) punxant en els clubs més selectes amb gran éxit de crítica i públic.


La Safa Powah ofereix dins del ventall de possibilitats que dona la música jamaicana original i les reinterpretacions que s' han anat fent (des de l' ska jamaicà al ska actual) diverses possibilitats de festes adaptades a les preferències de l' auditori en qüestió.


Això si, no es sorpreneu si punxem el “Born to be alive” o el “Johny Techno Ska”. En la Safa caben tots els estils, els nostres gustos són amplis, així que sempre estem oberts a qualsevol tema que vos faça menejar-vos com un descosits.


També actuem baix el pseudònim de DOBLE BÀRRIL SELECTORS, que utilitzem per a montar guateques d' SKA YE-YÉ, es a dir, música a l' estil jamaicà (Ska i early reggae principalment) dels '60 i principis dels '70 que es va fer fora d' aquella illa tropical (Mèxic, Espanya, EE.UU., altres països europeus etc.)


Actualment estem immersos en la gira SAFA’N’USAIN 2008, per retre homenatge al altre gran velocista jamaicà USAIN BOLT, amb la la contractaciço oberta de nou.


Ja sabeu, si sentiu el nom de LA SAFA POWAH  és que una bona festa s'està preparant , prepara les sabtes de ball

Components

CONTACTE

lasafa@valenciaska.net