Low Moscow

Schekevollovska

Biografia de Low Moscow

Low Moscow és un grup de la comarca de l’Horta , fruit de la il·lusió i l’interés d’un grapat d’amics paiportins amb ganes de fer el que més els agradava: musica ska.

 

Uns anys abans ja van iniciar alguns projectes amb poca serietat al garatge d’Albert, però la cosa no cuallava per les queixes dels veïns, per el desinterès….

 

Va ser en Març del 2006 quan van decidir alquilar un local en condicións i formar un projecte mínimament serio amb un objectiu clar: passar-ho be.

 

El grup està format per 10 components encara que no tanquen la porta a ningú amb ganes de fer festa. Tots son de Paiporta, a excepció del Samuel “er Caniho”, un sevillà que els aporta la seua gracia del sud i d’Enric, un músic de Benifaió amb molta experiència pels escenaris que es passa de quan en quan a tocar les congues i a fer-los riure amb el seu peculiar sentit de l’humor.

 

Ser un grup amb tants components te els seus avantatges i inconvenients.

 

Si ens centrem en primer lloc en els inconvenients no es molt difícil comprovar que es pràcticament impossible realitzar algun assaig amb tots els components a la vegada i a l’hora de composar el procés es prou més lent per la dificultat de posar-se d’acord o de no tornar-se boig amb tanta gent fent el cabra amb un instrument a la mà.

 

Quant als avantatges, el primer lloc, “cuantos mas seamos menos pagamos”; tanta gent dalt d’un escenari fent el mico a l’hora es nota a l’hora de fer el directe i per últim, degut a les discrepàncies musicals entre els components, han creat un estil peculiar al que ells li anomenen “Schekevollovska”.

 

La “Schekevollovska” es una fusió estranya de diferents estils com el reggae, funk, hardcore, rockcabily, ska, revival, tango, punk… que giren sobre l’òrbita del ritme ska més fester.

 

En quant al nom Low Moscow te un doble significat, per una banda en anglés es algo així com “ baix Moscú” i en valencià campestre de l’horta vol dir “ l’ou mos cou”. Tot ve a partir d’una historia personal de un dels components del grup ( pero eso lo dejaremos a interpretacion libre).

 

Actualment Low Moscow tracta de donar-se a conèixer fent concerts arreu del País Valencià amb les seues brigades Moscowüites sempre animant baix dels escenaris allí on van. Poc a poc van autoproduïnt els seus projectes fins al punt d’haver realitzat un videoclip d’una cançó maketera que encara no esta acabada de gravar.

 

Doncs per ara es el que hi ha, si algú encara no coneix la “schekevollovska” no dubteu en vindre als nostres concerts que de segur que una estona divertida passareu!!

Components

Ricard: Veu.

Mario : Guitarra.

Albert: Guitarra.

Samuel: Baix i veus.

Miguel: Bateria.

Lluis : Teclat.

Enric :Percussió Llatina.

Sergi : Trompeta.

Andreu : Trombó.

Fran : Saxo tenor.

CONTACTE

Sergi: 676178730

Fran: 609476342.

Miguel: 697723051