New York Ska Jazz Ensemble

Ska Jazz

Biografia de New York Ska Jazz Ensemble

NOVA YORK SKA JAZZ ENSEMBLE són una banda molt coneguda entre nosaltres i són dels millors grups fent un ska clàssic. El seu nou disc es titula "Step Forward."

 

Contant amb els dits de la mà les bandes emblematiques dins de l'escena Ska tradicional actual és indubtable que la Nova York Ska Jazz Ensemble sempre estara present. Una de les bandes que mes ha influït en el renaixement dels sons tradicionals jamaicans i un dels combos amb mes presència en els escenaris europeus des de 1994. Set discos que han demostrat que és possible revitalitzar i fer que sone actual el vell Ska. Inumerables concerts per tot el planeta i un directe que destaca per la seua força, potència i intensitat. Temes originals i versions de clasicos del Jazz passats per la trituradora dels de new York City. Tot açò els ha dut a tocar en festivals tals com: The North siga Jazz Festival, The Montreal Jazz Festival, The Quevec Festival de Musique, The Bob Marley Reggae festival i basicamente tots els grans esdeveniments de l'escena Reggae-Ska mundial.

 

Els discos de NYSJE són distribuïts per Stomp Records en Canadà, Coverge Records en Estats Units, Alternative Produccion a Itàlia i per l'espanyola Brixton Records para la resta d'Europa

Components

Actualment

 

"RockSteady" Freddie Reiter (saxophone, flute, vocals)

Mark Paquin (trombone, vocals)

Yao Dinizulu (drums)

Alberto Tarin (guitar)

Earl Appleton (keyboards)

 

Musics extres

 

Mitch Margold (keyboards)

Cary Brown (keyboards)

Gregg Leventhal (bass)

Lee Archibald(guitar, bass, vocals)

Chris Weigers (bass)

 

Anteriors membres

 

Johnnathan McCain (drums, vocals)

Devon James (guitar)

Victor Rice (bass)

Rick Faulkner (trombone)

Andy Stack (guitar)

Pete Truffa (keyboards)

Sheldon Gregg (bass)

GiGi Degaspari (trombone)

Don Mikkelsen (trombone)

Dave Hahn (guitar)

Mojo (keyboards)

Dan Jeselson "Big Dan" (bass)