ODI

Ska, Rock

Biografia de ODI

La història del grup Odi va sorgir amb el somni de 5 joves amb moltes ganes de rock i festa.

Vam decidir composar les nostres cançons en la llengua de la terra, en valencià.

Una volta presa aquesta decisió, el grup passà a tindre el nom de Skatxarrat, i tragué temes nous com: Ofegat en el fracàs, Escolteu, Sorprès als carrers, Improvisació, Ska antifeixisme, etc…

Un any després de prendre aquesta decisió el grup patí uns quants canvis, en quant a lletres i components, els quals seguim sent els mateixos ara, J A Cèsar, Edu, Soriano, Vicent i Vila, que ja carreguem de temes propis nous com: L’altra cara, Un nou món, Àfrika, Et deixo fins a maig, Correllengua i Odi.

Que son els temes que el grup hem incuït per a la nostra primera maketa i la dolçaina per donar una nova cara a la música del grup que coneixeu i que s’anomena “La terra dels orígens”, les cançons escollides per a la maqueta son:

1 L’opressió d’un poble

2 Un nou món

3 Correllengua

4 L’altra cara

5 Àfrica

6 TV manipulació

7 La terra dels orígens

Alguns d’aquests temes son els que hem inclòs en la nostra primera maketa que la vam grabar a l’Agost del 2003 als estudis DSP de Quart de Poblet, quan sols portavem 4 mesos tocant. Però no seria fins al Desembre del 2003 quan la maketa de “La terra dels orígens” es posaria a la venda oficialment. Podem dir que la maketa ha tingut una bona acollida des del desembre que vam fer les primeres 500 còpies que fins i tot hem tingut que tornar a fer 500 còpies més, la maketa es pot comprar a la web d’ODI.

En els primers 8 mesos d’ODI no es podem queixar de les actuacions ja que hem tocat en llocs com: la Vall d’Albaida, la Marina, l’Alcoià, El Comptat, l’Alacantí i l’Horta, és a dir les comarques centrals valencianes. Al primer aniversari d’ODI el 25 d’Abril del 2004 ODI ja contava amb 16 concerts fets a les seues esquenes, més tard Soriano deixaria el grup per qüestions personals i així passàvem a ser sols 2 guitarres. Al juny del 2004 entren nous component al grup que faran un canvi radical, amb la incorporació del trombó i la trompeta i les percussions llatines. Aquests donen un nova visió a les cançons ara renovades i reforçades amb aquests instruments: Al trombó Mateu, a la trompeta Ximo, a les percussions Fede. A juliol d’aquest mateix any ODI participa a l’Esclat’04 en que queda finalista i això fa que ODI toque al Rebrot a Berga. A l’Agost ODI es classificat com a semifinalista del concurs Enganxat que fa que ODI participe en un cd recopilatori de tots els semifinalistes, en aquest mateix mes ODI toca en la I Trobada Internacionalista a Quatretonda. A Setembre una nova revolució en ODI es van unir nous components al grup estos son: Andreu a la dolçaina, Fran al saxo i Martin a la trompeta en substitució de Ximo. Al Novembre ODI es premiat com a guanyador del concurs Promocions’04 “Club A la nostra Marxa” i grup Revelació’04 “Club A la nostra Marxa” en aquest mateix més ODI crea les seues samarretes que es poden comprar a la seua web i allà on tinga concert.

Components

Joan Antoni: veu i guitarra Cèsar: guitarra Edu: bateria Vicent: dolçaina Andreu: dolçaina Sergio: baix Xusi: Trombó Fèlix: Trompeta Albero: Percussions Llatines.

CONTACTE

info@odiweb.org Contractació: 680 574 906