Papas ni pidamos

Ska

Biografia de Papas ni pidamos

Papas ni pidamos és una banda del gènere ska formada en la ciutat de Buenos Aires, Argentina, en l’any 2001 per Mariano “Pelat” Rosati, capdavanter, compositor i cantant. El Pelat posseeix una vasta trajectòria sent integrant de Flavio Mandinga Project, Fidel Nadal, Dancing Mood i Lumumba.

El ska de papas ni pidamos resulta molt contagiós per les seues melodies que inciten particularment al ball, els arranjaments de vents (trompeta, saxo alt, tenor i trombó) i contundents percussions d’origen afro-americanes proporcionen un poderós so a la banda.

Les composicions parlen dels fets de la vida quotidiana, mantenint un esperit crític davant la situació soci-política mundial.

Des dels seus inicis papas ni pidamos recorre diferents escenaris de Buenos Aires i l’interior del país: Hard Rock Cafè, Niceto Club, la Rebotiga, Marquee, Peteco`s, Teatre de Col·legials, auditórium de San Isidro, C. c. Carlos Gardel, saló Pueyrredón, l’Arca (Entre Ríos), El cantó de l’Abastament i casa Babylon (Còrdova), festival Gesell rock 2006, Chascomús rock 2006, Lincoln rock 2007 i altres. Són per a destacar les seues presentacions a l’abril de 2006 en el 3er Festival Internacional de Música Urbana de Veneçuela; donant shows a Caracas en el teatre Teresa Carreño i amb cotxe, en Barquisimeto: bressol musical de Veneçuela, en l’estat de Falcón i com tancament novament a Caracas, així també la seua presentació televisiva de 2007 a Amèrica 2, al costat de Dames Gratis en el programa Passió de Dissabte i el concert d’abril de 2008 en Niceto club fent de teloners de the Skatalites, llegendària agrupació creadora, inspiradora i precursora del gènere.

Components

“Pelado” - voz líder y percusión “Fracho” - guitarra rítmica y coros “Kolo” - bajo “Loko” - saxo alto y soprano “Dino” - trompeta Lisandro Redondo - saxo tenor y barítono Germán Windaus - guitarra líder Esteban “Cuchi” Descalzo - trombón Sergio Di Mario - teclados Carlos Salas - percusión y accesorios Matías Brunel - batería