Peanuts

Ska/Reggae/Soul

Biografia de Peanuts

Peanuts va nàixer a la ciutat de Castelló de la Plana (la Plana Alta) en maig de 2009. Sota les influencies de la música jamaicana, els components van decidir montar el grup per a passar l’estona i oferir alguns concerts.

 

El grup va sorgir actualment en 2007, però per problemes amb la formació, no van poder començar fins al 2009, l’any on van juntar-se per a començar amb més força i més experiència en el món de la música. Amb els nous assajos, es van adonar de l’experiència adquirida i de l’augment de la creativitat musical, on van jugar un gran paper els instruments de vent i la improvisació.

 

L’Ska/Reggae barrejat amb sons típics del Jazz i influencies del Sould van marcar l’estil propi del grup castellonenc que es mostra tant en les seues cançons propies com en les versions de grups com Skatalites, Malarians o The Toasters.

Components

Aldo Gonzalez (Drums) Enric Sendra (Guitar) David Ros (Bass) Dani "Funky Kingston" (Keyboards) Joan "Amvich" (Trompeta) Andreu "Bufo" Alegre (Alt Sax) Marc Ripollés (Tenor Sax) Estel Aguilar (Lead Singer) Nuria Prades (Lead Singer)

CONTACTE

skathepeanuts@myspace.com Enric 678943269 Marc 628921375