Red Soul Community

Reggae / Ska

Biografia de Red Soul Community

La banda granadina RED SOUL COMMUNITY naix en una de les ciutats mes agitades quant a escena musical de tot l'estat.

Banda dedicada al so reggae, influenciada per grans clàssics de la música jamaicana com: Derrick Morgan, Dave Barker o Jimmy Cliff i per la nova hornada de bandes de early reggae actuals com per exemple: The Aggrolites, Intensified o Westbound train.

El so que caracteritza a la banda és un so rude, de guitarres semisaturadas i organos pesats que obliguen des del primer acord a no parar de ballar i d'altra banda els seus temes de soulful reggae, on predomina l'exquisida veu femenina que convida al sensual joc de mirades entre el públic.

Isabel García, Jose Mº Labase Martinez i Carlos Dingo Marín, creadors d'aquest projecte, són vells coneguts en l'escena jamaicana per mitjà d'una banda anterior, ELS DINGOS, que edite un ep sota el segell WILD PUNK (737 destinació estambul) i un lp amb el segell aleman MAD BUTCHER RECORDS (Dreams of glory).

És el moment d'alçar el cul del sillon i deixar-se dur pels grooves/ jamaicans d'aquesta formació, una màquina perfectament greixada que permet a Isabel comunicar-nos històries d'amor i odi amb el seu registre mes soulero.

Com cas excepcional, aquests militants del reggae, també aporten el seu òbol a l'escena exercint com djs i organitzant tots els anys el festival ALL REGGAE TO THE PEOPLE.

Components

Isabel Garcia - Veu
Carlos Dingo - Guitarra i Teclats
javi Frías - Bateria
Labase Martínex - Baix