Skalissai

SKA, PATXANGA, REGAGE, FUNK...

Biografia de Skalissai

La història d’ Skalissai va començar quan un grup d’ amics de tota la vida amants de la música decidiren fer un grup per poder defensar d’ alguna manera el valencià, com feien molts dels grups que escoltaven. Al principi assajaven a Xaló, però la iaia del costat, a qui no li mancava el sentit auditiu, no li devia d’ agradar massa l’ ska i presentà les seues queixes (preferiria el reggaeton¿?¿?) pel que van haver de traslladar els assaigos a Llíber, on continuen a dia de huí.

La formació actual i més estable fins ara es va gestar a principis de 2003 i amb l’ idea de fer festa parteixen de l’ ska junt a d’ altres músiques com el reggae, la patxanga, el funk i el que els ve en gana… Gràcies a la seua victoria en el concurs “Tirant de rock de La Marina” formaren part de l’ homenatge a Ovidi Montllor que es feu el 30 d’ abril de 2005 al Campus de Tarongers de València, junt a Obrint Pas i La Fera Ferotge. També participaran al festival Rock a la Mar 2005. De moment conten amb una única gravació enregistrada en directe a un concert a Xaló.

Components

Jaume: Bateria Angel: Baix Reme: Guitarra i veu Manu: Veu Edgar: Guitarra Cúpula: Percussió Kelo: Trombó Bugia: Trompeta Blanko: Trompeta

CONTACTE

skalissai21@hotmail.com