Skamot

SKA

Biografia de Skamot

Apareguts l'estiu del 2003 als peus del Benicadell, SKAMOT ens ofereix un coctel (casi molotov) de lletres compromeses, una bona dosi de ska i un puntet del millor punk-rock, per a disfrutar-lo en fred o en calent.

 

El projecte skamot va sorgir com una forma nova de passar els divendres per la vesprada. Amb 2 guitarres i un baix i tocant cançons d’altres grups passaven les hores. Però, a mesura que passava el temps, els 3 components van començar a agafar-li gust a eixos assajos i, junt a la incorporació d’un altre guitarra (incorporat gràcies a suculosos suborns de grans cantitats de condons i pegatines), varen començar a crear cançons amb el segell “skamot”.

 

Eixe mateix estiu es va consolidar el grup amb la incorporació del bateria oficial (i caballero). Amb aquesta formació skamot va gravar (en una hora i mitja) la seua maqueta “ska la huela!!”, amb la col.laboració d’un dolçainer que posteriorment acabaria per aderir-se al grup.

 

Amb tot aquest personal el grup va realitzar diversos concerts, i en estiu de 2004 va reeditar la maqueta,de forma autogestionada però amb notables millores,un video-clip molt garrulo i noves cançons, baix el nom de : “nyenya, porlan i albornós” ( no pregunteu el perquè del nom). Per a aquesta gravació el grup va comptar amb la participació d’una secció de vents, que actualment formen part del grup.

 

Amb esta forma, esta història i 9 elements dalt del escenari, el grup segueix oferint concerts i treballant en nous treballs i nous projectes,com la gira per Japó o la gravació de un llargmetratge titulat "skamot i la casita de chocolate" seguida amb expectació per la crítica cinematogràfica.

Components

CONTACTE

skamot2@hotmail.com