The Gramophone Allstars

Reggae / Ska

Biografia de The Gramophone Allstars

The Gramophone Allstars neix la primavera de 2008 amb la ciutat de Barcelona com a centre neuràlgic però amb membres de diverses parts del territori català. El grup ofereix principalment un repertori dominat per les sonoritats que fusionen ska i jazz , però interessant-se també per estils com el boogaloo, el rocksteady, el soul o la bossa nova. Així presenten tan composicions pròpies fidels al seu estil com arranjaments de clàssics del jazz en clau ska-jazz.

 

The Gramophone Allstars és un projecte que neix obert a la col•laboració amb altres artistes i a l’experimentació amb diferents formats i postes en escena. La banda presenta una formació molt completa, amb vuit músics que tot i la seva joventut fa temps que formen part de l’escena musical jamaicana del nostre país i d’altres camps com el jazz, pop, el rock, jazz-fusió i mestissatge.

 

 

L’estiu de 2008 apareix el primer disc de la banda titulat Just delightin’…(Silver Bullets, 2008) amb un total de 12 temes, 8 composicions pròpies i 4 versions que recorren les diferents sonoritats jamaicanes amb sutils dosis de jazz, soul i latin

Components

Genís Bou saxo tenor (sax)
Aleix Bou bateria (drums)
Sidru Palmada trombó (trombon)
Jordi Casadesús guitarra (guitar)
Vic Moliner contrabaix (double bass)
Andrés Tosti trompeta (trumpet)
Eloi Escudé teclats (keyboards)