The Kinky Coo Coo's

Reggae / Ska

Biografia de The Kinky Coo Coo's

The Kinky Coo Coo's, és una formació de Barcelona d'amants de la músicaJamaicana. Actualment són una de lesbandes amb més projecció dins dels ritmesmés tradicionals, havent dut el seu repertori de llarg a llarg de la geografia peninsular. I fent de backing band per a glòriesJamaicanes; havent tocat para DaveBarker, Earl 16, Sister Audrey o LlorerAitken (A. c. s.).

La banda reuneix en l'escenari a 10 músics: 2cantants, 3 vents, 2 guitarres, teclista, contrabaix i presenta una variada fórmulaper a intentar enlluernar a qualsevol addicte a la música Jamaicana, podent oferir en les seues sets, des de ska instrumental, ovocal; a saborós rocksteady, passant pelreggae més disbauxat, o melòdic, i fer picades d'ullet constants al soul.

Fa cinc anys que la banda va editar al costat del cantant Lord Kaya el album de debut de versions titulat "Co Tonga Tonga" i dos anys que arribara a les tendes el seu segonàlbum "Montjuïc Boneyard" un disc de 17temes propis mes dues versions: 'Band OfGold' i 'Sugar Peu'.

En aquest últim disc predominen elsfantàstics temes de ritme Rocksteady sense deixar de costat altres estils clàssicsjamaicans com el Reggae i el Ska méstradicionals. Com artistes convidats, vamdestacar la presència del inigualable cantant Jamaicà Dave Barker i de la inconfundible veu de Rubén Lopes ”Warrior”

L'àlbum va ser gravat en “Kinkylabs”, el propi estudi de la banda, i és, en definitiva, un exquisit passeig per la jamaica més enyorada, amb el seu personal i inconfundible marca de la casa, empaquetat amb una acaronada i delicada producció, tanten el musical com en l'estètic

Montjuïc Boneyard va ser editat perLiquidator Music & RedStar73 a Espanya i per Ska in the World a Japó, el que ha permès a la banda aparèixer en elrecopilatori Japonès "Moon Shine – Skain The World Collection", presentant unadolça composició pròpia “Inside You”, al costat d'alguns dels millors noms de l'escena internacional actual.

La locomotora Jamaicana de Barcelona està de retorn del seu primer gran tourinternacional, que els ha permès dur el seu nou show per escenaris de països: França, Bèlgica, Suïssa, Slovenja, Àustria, República Txeca, Alemanya i per diferents ciutats de la península…

Components

Victor Laguna - batería
Ignasi Bullich - Contrabajo y bajo
Pere Lee Scratch - Piano & Hammond
Marcel Russiñol - Guitarra
Javi Oldian - Guitarra
Alejo Peloche - Trombon & backing vocals
Miquel Mata - saxo tenor & backing vocals
Sergio Moses - saxo barítono, alto & backing vocals
Gemma Solés - Voz
Leire Etxarri - Voz
Pol Omedes - Trumpet