The Skafeinats

SKA-JAZZ, REGGAE & DUB

Biografia de The Skafeinats

The Skafeïnats és una banda de que naix a la ciutat de València a l’any 2005 i que conta des de l’any 2008 amb un disc al carrer, “Ska Show”.

Tant el seu darrer disc com l’estil musical del grup han rebut elogis de la crítica per la seva energia, creativitat i les seues interpretacions de Ska-Jazz, Reggae & Dub. Tot açò ha contribuït a que la seua presència als escenaris no haja cesat, portant-los a actuar arreu del País Valencià, Madrid, Catalunya, Cuenca, Illes Balears…

The Skafeïnats és una banda majoritàriament instrumental que està formada per deu membres que tenen com a valor destacable la formació musical, açò ha afavorit que la qualitat musical del grup vaja creixent dia rere dia.

Als escenaris The Skafeïnats genera un ambient lúdic i festiu. Així, durant un hora i mitja de concert s’aconsegueix arribar al públic a traves de la diversitat de temes i estils que caracteritzen a la banda.

Actualment compagina els escenaris amb la creació de temes per al seu proper disc.

*******************************************

Biografía

 

The Skafeïnats es una banda que nace en la ciudad de València el año 2005 y que cuenta desde el año 2008 con un disco en la calle, "Ska Show".

Tanto su último disco como el estilo musical del grupo han recibido elogios de la crítica por su energía, creatividad y sus interpretaciones de Ska-Jazz, Reggae & Dub. Todo esto ha contribuido a que su presencia en los escenarios no haya cesado, llevándolos a actuar por el País Valencià, Madrid, Catalunya, Cuenca, Islas Baleares …

The Skafeinats es una banda mayoritariamente instrumental que está formada por diez miembros que tienen como valor destacable la formación musical, todo esto ha favorecido que la calidad musical del grupo vaya reciendo día tras día.

Arriba de los escenarios The Skafeinats es capaz de generar un ambiente lúdico y festivo. Consiguiendo durante una hora y media de concierto llegar al público a través de la diversidad de temas y estilos que caracterizan a la banda.

Actualmente compagina los escenarios con la creación de temas para su próximo disco.

Components

Dani Redó: Cantant
Pau Vidal: Flauta i cors
Jonàs Sànchez: Trombó
David Cases: Saxo Tenor
Miguel de Tienda: Guitarra Elèctrica
Hèctor Galan: Teclats i cors
Josep Blai: Bateria
Carles Hernàndez: Percussió i cors
Jacobo Pérez: Baix Elèctric

Miquel Ballester: Management
David Fornet: Tècnic de So

CONTACTE

info@theskafeinats.com

615 092 515