Tokyo Ska Paradise Orchestra

Ska / Jazz / Rock

Biografia de Tokyo Ska Paradise Orchestra

Tokyo Ska Paradise Orchestra són un grup bastant diferent a la resta. Compost per 10 persones, toquen ska i es refereixen al seu so com "Tokyo ska". La seua música és principalment instrumental, però els integrants canten de tant en tant.

Els seus lemes són "Professionalitat sense compromís" i "Xiquets en el cor sense por".

Tokyo Ska Paradise Orchestra (normalment anomenats TSPO o Ska-Para) van entrar per primera vegada a l'escena musical en 1989. No obstant això, la seua "gran començament" va anar en 1990, quan van llançar el seu primer àlbum: "Ska-per a *tôjô/" (que pot ser traduït com "Descarrega Ska-para").

Ells són, sens dubte, un grup que posa totes les seues energies en les presentacions en viu, portant els contagiosos ritmes del ska a la vida. Des del seu començament, han encapçalat i estimulat l'escena musical japonesa. Han llançat diversos àlbums originals, compilacions en viu i han tingut mes de 700 concerts a Japó i l'estranger.

Els seus "ultra poderoses" presentacions en viu mostren una severa professionalitat i un coratge imparable. Mas que solament un grup de músics, TSPO ha inundat les pistes de ball amb la producció i distribució de nous grups amb el segell que recentment van crear: JUSTA RECORDS.

En el cas que estigues preguntant-te perquè no hi ha un vocalista esmentat en la llista, és degut al fet que no tenen un oficial. TSPO fa principalment cançons instrumentals, i els integrants canten en algunes cançons. També han convidat a cantar a alguns talents vocalista, menge Keisuke Kuwata de Southern All Stars i Yusuke Chiba de thee michelle gun elephant.

El seu àlbum, "FULL-TENSION BEATERS" va ser distribuït per Avex a Japó i per Grover a Europa.

Desafortunada-ment, el seu impressionant àlbum en viu, "Gunslingers" està solament disponible com importació, igual que Stompin' on DOWN BEAT ALLEY" (llançat el 22 de Maig de 2002), mentre que no haja un distribuïdor Europeu que vulga llançar aqueixos àlbums.

Després de passar per Europa per primera vegada durant la seua gira en l'any 2000, TSPO va tornar A França al juliol de 2003 per a un famós esdeveniment de rock europeu en Belfort.

En 2005, Tokyo Ska Paradise Orchestra va tornar A Europa en l'estiu. La gira europea va començar el 26 de Juny en Donen Haag (als Països Baixos), després van anar A França i Espanya, i van acabar el 16 de Juliol en Festival de Dour a Bèlgica.

Components

Trompeta : Nargo
Trombó : Kitahara Masahiko
Saxofon Alt : Hiyamuta Tatsuyuki
Saxofon Tenor : Gamo
Saxofon Baríton : Atsushi Yanaka
Teclat : Oki Yuichi
Guitarra : Kato Takashi
Baix : Kawakami Tsuyoshi
Bateria : Ohmori Hajime
Bateria : Motegi Kin-ichi