ullDtro

Biografia de ullDtro

Açò és un experiment festiu- musical. La idea de formar ULL D TRO ens va reunir a tres amigues amb ganes de passar-lo bé , cantant cançons que al llarg del temps ens han marcat. 

 

Hem traslladat lletres de certa edat a músiques més jovens, i no concebudes ni unes ni altres per a ser barrejades i trobar-se en el temps. I aquest és el resultat alquímic-rítmic, no espereu cap definició del nostre estil, però nosaltres li diguem SO SENSE SISTEM. Sols volem que el balleu i el canteu, que sigueu particips en aquest estrany coctel. És la nostra aportació per a fer més lúdic el sentit de la vida i la lluita. Us recomanem, sempre que vullgau, que s´acosteu a les versions originals d´aquestes cançons. No hem seguit un criteri concret a l´hora de barrejar unes lletres amb altres i ens hem permès fer xicotetes adaptacions d´elles, respectant, el seu sentit original. Les lletres pertanyen a grups i estils molt variats..Mercedes Sosa, Atagualpa Yupanqui, cantat per Jorge Cafrune, La Bullonera barrejada amb José de Molina i Victor Jara, Miguel Rios barrejat amb La Chusma i Maniatica amb La Polla Records, LluísLlach, Lone Star, Pulgarcito i també alguna cosa nostra. Les bases en Maquina Infernal són de Coque i Toni de DWOMO i de Julio i el seu germà en "yo no canto por cantar" 

 

Volem agraïr a les següents persones aquesta realitat que és ja ULL D TRO, en primer lloc a Pepo de NEW ROCKERS STUDIO, a la Morti i a Lola, a Ital Erik i als KI SAP, a Pau Xirivella, Toni i Coque de DWOMO, als ZNKA, a Encarna, Mati, Lidia,i els Joans (Juainin, Juanito i Juanillo) d´Artejuela, a Paco Marin, al Taller Majara, a Julio i els seu germà, a PakiñoKillaSound, a Vagos y Maleantes, Dani i Tere, Ubaldo (..), i per supost als antics SKAPARAPID i a totes les nostres amigues.

Components

Jipy ex- cantant de SKAPARAPID (SKA PUNK)

Pepa veu del Taller Majara (Folk)

Bego ex de Jorguina (Clow).