1) L’ objectiu d’ aquest concurs és trobar un logo original i us exclusiu per a la web www.valenciaska.tk que formarà part del disseny de la web i altres materials relacionats (samarretes, pins etc…).

2) Conforme apleguen els logos participants obrirem una nova pàgina on els mostraren tots, a més de mostrar-los a primera pàgina individualment.

3) La data límit de recepció de logos serà el 15 de Septembre de 2005.

4) A partir d’ eixe dia i fins el 30 de Septembre els visitants de www.valenciaska.tk podran triar el logo guanyador a través de l’ enviament d’ un correu electrònic a valenciaska@wanadoo.es. Només s’acceptarà un vot per direcció de correu. Açò no lleva que es puga obrir una enquesta orientativa per coneixer les preferences. No podrà ser mai valida perquè dona peu a votar a una  mateixa persona moltes vegades.

5) Els resultats s’ enviaran per e-mail a tots els participants i s’ intentarà contactar especialment amb el guanyador (per e-mail o altres mitjans que ens haja especificat).

6) L’ entrega de premis esperem poder fer-la efectiva en la festa de presentació de la web que trie el guanyador (La de Castellò, Alacant o València). En el cas de no ser així s’ enviaria per correu postal.

7) Els premis són 2 samarretes (Una oficial de Trojan Records i una de Satèl·lit Ska) i 2 Cd´s (“BRJ Ska sounds” de Contratempo i un sorpresa)

8) S’ escolten però no s’ accepten reclamacions, amb açò no guanyem diners, més be en posem. L’ únic notari que podria certificar els resultats seria el  que ix a  Buenafuente.