Nou disc de Jazzbo Born Blue és el títol definitiu del nou àlbum dels berlinese Jazzbo, ja saps, la banda de “Living Jamaican Jazz Ska From Berlin”. Born Blue va a ser editat solament en format CD amb un atractiu disseny digipack obra de Martin Bartels, contrabajista de la banda i artista de renom. Augmentar Reduir Imprimir article Agregar a favorits El disc eixirà al carrer el pròxim dia 3 d’Abril en tot el món de la mà del segelle Liquidator (altra vegada, no!). 15 cançons de jazz – ska gravades en directe en l’estudi 100% instrumentals, incorporant més ritmes reggae i rocksteady que en els anteriors treballs publicats per la banda. Descarrega’t el “wallpaper” de Jazzbo para l’escriptori del teu ordinador en www.liquidatormusic.com/Wallpapers/index.html Born Blue va a ser, sens dubte, el millor treball publicat per Jazzbo fins a la data.