Després d’aquelles nits de despiporre i bojeria que van suposar la 1ª i 2ª festa ska ye-yé aplega una tercera festa carregada de novetats. Futurs Hits de “Los Blues de España” una revolucionaria versió de “Operación Sol”, nous temes de Bruno Lomas, Camilo Sesto, Fórmula V, Los Mitos, The Bonds o l’ska perfectament facturat de Bobby Jay & The Haks o Los Aragón.

També estaran presents els ja clàssics, Raphael, Marisol, Los Bravos, Toño Quirazco, Las Cuatro Monedas, Los Yorsy’s, Steve Alaimo, Los de la Torre etc.

Encara no saps el que és l’ska ye-yé?? Doncs molt fàcil, és l’ska que es feu fora de jamaica abans de que fora internacionalment recogenut gracies a la 2-Tone, més concretament asl paissos de parla hispana, encara que també incloguem temes de USA, França, Itàlia, Brasil etc.

Si, els teus pares ballaren ska i no ho sabien!!!

La Cita al Swan Club i fins les 3:30h!