Tot lo bo sempre te el seu final. Després de quasi 14 anys de funcionament, hem decidit posar punt i final a la nostra trajectòria musical. Les raons son estrictament personals i han de vore en els diferents projectes que cadascú dels components del grup te actualment, els quals fan incompatible la continuïtat de la banda.

I no penseu que ha sigut una decisió fàcil. Son molt anys de vida per a un grup com el nostre que mai s’ha dedicat professionalment a la música. Han sigut moltes les satisfaccions, els desenganys, els èxits, i a la fi tota  una gran experiència musical i combativa.

Aquesta decisió sabem que entristirà a molta gent, per sort continuàvem tenint moltes ofertes de concerts i molta gent que encara no ha pogut gaudir de la nostra actuació.

 

Però el que més ens ha omplit de satisfacció ha sigut el caliu i l’estima de tanta gent de diferents països. D’aquells on hem actuat, però també de les zones on no hem pogut anar i sabem que també ens volen. Des d’ací volem tindre un record especial per a tota la gent de Llatinoamèrica que tant ens ha demostrat la passió que tenen per nosaltres i a tota la gent de l’estat espanyol i Portugal pel seu suport i comprensió.

Esperem haver aportat alguna cosa positiva a la música, tant a nivell del ska el qual suposa la part més important de la nostra obra, com a tots els estils en general, que en major o menor mesura hem intentat crear o recrear.

Però també esperem haver ajudat a la difusió de les idees antiautoritaries i a la consolidació de diferents col·lectius i organitzacions antifeixistes, ecologistes, feministes, anarcosindicalistes i molts més grups i associacions musicals. Lúdiques, de joves i en general a totes aquelles persones que han tingut necessitat de nosaltres per a desenvolupar tots els seus projectes col·lectius.
Ara solament anem a realitzar uns concerts d’acomiadament ja concertats. Els quals seran anunciats a la nostra web www.skaparapid.net a València, Madrid i el nostre veí Portugal i la mini gira per Colombia.

Molts petons i abraçades per a tots i totes i fins sempre.