Torna la cita mensual de Ska-bà Dynamite Sounds on et veuràs transportat als anys 50 i 60 a qualsevol cantó a Jamaica amb un Sound System del carrer, o a una Blues Party en un soterrani al bell mig del Soho londinenc, o a un local a Nova Orleans o a qualsevol antre de Cuba o latin club a Nova York on soni bon Ska, Rocksteady, Reggae, Soul, R’n’B, Bogaloo… Aquesta vegada amb convidats des de Castelló, Bocaccio 70 i Xurrito, membres de La Plana Tropical Crew i Jamaican Memories. Aquesta distribuïdora autogestionada especialitzada amb els sons jamaicans, començant amb petites festes, el col?lectiu aconsegueix evolucionar gràcies a la bona resposta de la gent cosa que permet el creixement de la distribuïdora. Aquests inicis evolucionen en festes per tota la província de Castelló. Gràcies a la bona acollida proporcionada per les festes i el funcionament estable de la distri, es comença a combinar les festes amb els concerts. Així per Castelló han passat fins ara bandes como Moonrakers, Dr.Calypso, Contratempo, La Familia Torelli o Begoña Bang Matu & Orquesta Kingston, Cabrians… y sounds com Stereotone, Black Up, Dancing Mood o Studio Bat. Des del 2004 Jamaican Memories comença un nou i il?lusionant projecte com a segell discogràfic amb diversos treballs publicats. Agitadores culturals en tota regla.