Dijous 12 de Juny, Sala Heineken Greespace, València, Divendres 13 de Juny, Sala Apolo, Barcelona Reggaeshack desitja celebrar amb vosaltres el 46 aniversari de la formació de The Maytals per Toots Hibbert, un dels pares del ska, probablement, el cantant jamaicà més proper al esperit del soul, i el que més cançons ha col·locat en el primer lloc del hit parade Jamaicà, fins la data, trenta-i-un dels seus singles, una marca inigualada. El premi Grammy obtingut en 2004 per l'àlbum "True Love" verifica la seva qualitat artística i d'interès que segueix despertant entre el public. Sobre el nou disc, "light Your Light" Toots interpreta, a més de composicions pròpies, alguns dels seus temes favorits rendint homenatge tant a Otis Redding o Ray Charles, com a Coxsone Dood Sala Heineken Greenspace C/ Juan Verdeguer, 16-24. Valencia, Metro: GRAU, Línea 5 y 6. Autobusos: Línies diurnes – 1, 2, 3, 4, 19 y 30. Línia nocturna – N1B1 heineken.es/microgreenspace Sala Apolo c/ Nou de la Rambla 113, Barcelona, Metro: Paral.lel (línea verde/violeta), BUS: 20, 36, 57, 64, 121, 157, NIT BUS: N0, N6 sala-apolo.com