Us avancem els nostres pròxims esdeveniments que organitzem i/o participem per al pròxim mes de maig: Dissabte / Sábado 26 Abril Ska-bà @ Gato Negro C/Sevilla 7, Russafa, València Diumenge / Domingo 4 Maig/Mayo SHAKE IT UP’s @ El Asesino Plz/Cedro, València Divendres,Dissabte/ Viernes , Sábado 9/10 Maig/Mayo Bocaccio70 (Jamaican Memories) & Ska-bà (Bredda) @ Vibrabona Reggae Bashment, Vilanova de Prades, Tarragona Dissabte/Sábado 17 Maig THE CABRIANS + SKA-BA DYNAMITE SOUNDS (feat. Ruben Black Up, MAD/BCN) @ Dub Club, C/Jesús 91, València Dissabte/Sábado 31 Maig Ska-bà @ Tritó, C/Dos de Maig,34, Ontinyent AVANÇ JUNY-JULIOL Divendres 6 Juny SKA-BA DYNAMITE SOUNDS (guest T.B.A.) @ Swan Club, C/Juan Giner 15, Benimaclet, València Divendres 11 Juliol SOWETO + SKA-BA DYNAMITE SOUNDS (feat. Manel Dance Crasher Sound, BCN) @ Dub Club, C/Jesús 91, València