LA GRANJA FRISTAIL es presenta com un festival de música , on es fusiona, el reggae des de les seves arrels fins a la seva versió més actual i moderna passant per la rumba, el hip-hop, la salsa i fins i tot hi ha lloc per l? electrònica i drum?n?bass. Mestissatge en estat pur i cultura de carrer. DIVENDRES 13 TODOS TUS MUERTOS. (Argentina) PUNK-REGGAE SKA REGGAE ENSEMBLE.(Catalunya) SKA-REGGAE SON DE NADIE.(Ganada) SALSA-REGGAE-RUMBA-MESTIZAGE ALBARAKA REGGAE.(Tarragona) REGGAE-DUB-ROOTS I-TAL DJ(Tarragona) DRUM?N?BASS-REGGAE DISSABTE 14 TOOTS & THE MAYTALS (Jamaica) SKA-ROCKSTEADY-REGGAE SARGENTO GARCIA (francia/world) SALSAMUFFIN-REGGAE ARPIONI (Italia)SKA-ROCKSTEADY ESKORZO (Granada) MESTIZAGE VALLSAMBA REGGAE PROJECT (VALLS) SAMBA-REGGAE LA RISSPECT CREW (Tarragona) SOUNDSYSTEM DJ BENAS (Granada) GLOBAL BEAT MESTIZAGE TANDARICA ORKESTAR (Tarragona) BALKAN CIRCUS BAND ENTRADES ANTICIPADA PASE 2 DIES 30? GUIXETA PASE 2 DIES 45?/divendres 20?/dissabte 30?