Com que a València Ska som de la filosofia de “quan més serem més riurem” s’alegrem de lo més del naiximent de nous grups, i més si prometen tant com ALI FARNAT. Qui millor que ells mateix per presentar-se: Cap al gener de 2008 gent provinent d’altres grups musicals (Skaparapid, Escaramussa Folk, Fuzio Musikistaro) decidirem encetar un nou projecte musical amb altres persones encisades per la música. Aquest nou projecte passa a anomenar-se ali farnat, una barreja de ska amb músiques d’arrel, mediterrànies, balcàniques, klezmer… Cançons instrumentals i cançons que parlen de coses quotidianes, de lluites, d’esperances, en definitiva cançons per gaudir ballant i reflexionant. Ali farnat son: Esteban: bateria, Pau: baix, Josep: guitarra i veu, Raquel: veu, Migue: trombó, Txoni: trompeta, Lisa: violí, Eladio: Sac de gemecs, flautes.