Amb l’ objectiu d’ aplegar a tots els racons dels pais, fins els més recondits i marginals (si, Silla també) un grup de bojos (sortadament) per la música han creat el col·lectiu Rudies All Around. Segons ells mateix, Rudies All Around són un grup de gent interesada en promocionar l’Ska, el Reggae, Rock Steady i Soul, arreu del País Valencià col·laborant o organitzant festes, concerts, etc.. a llocs on de normal no és solen fer coses d’aquest estil: (La Ribera, La Costera, l’Alcoià, La Marina, o on vaja eixint el tema…). També volen tirar una maneta als grups valencians ajudant-los a distribuïr el seu material sense cap ànim de lucre. Per si faltava alguna cosa també funcionen com a “dj’s”, la seua estrena va ser el passat dissabte al Pub Terra de Montesa (Vore cartell). Llarga vida a Rudies All Around!