Repàs del que van a ser ja 10 anys d’història de Bredda, Jamaican Music Club, València. 10 anys de concerts i festes promovent la música jamaiquina, des del primitiu r’n’b, passant pel ska, rocksteady i el reggae i amb les millors bandes tant estatals com internacionals en directe… Divendres 6 Juny Skabà Dynamite Sounds @ Swan Club, Benimaclet, València Torna la cita bimensual amb els ritmes jamaiquinos dels 60 i coetanis en el Swan de Benimaclet. Per a aquesta edició contarem amb un convidat molt especial des de Barcelona. Dani Alpha Boys (Barcelona, Catalunya). Resident i co-organitzador del Moonshot Reggae Club i editor del zine especialitzat en música jamaicana dels 60s Alpha Boys. Co-organitzador dels Boss Reggae Allnighters i Double Barrel Allnighters (2003/2006) per on van passar als plats DJs d’ Anglaterra, Segòvia, Itàlia, França i Alemanya. A la ciutat comptal he punxat sovint durant els ultims anys, per exemple Black Magic Sounds, Reggae Factory, Sweet Scorcher Weekend, The Boiler Club o Flipside Revolution entre d’ altres; aixi com als Scooter Runs de Sant Pol i Scoother Wheels de Barcelona. A nivell nacional he mogut la meva maleta de discos per Coruña (Lex Luthor Weekend), Saragossa (Mod Sounds i Pama Lovers), Pontevedra (Floorstompers Weekend) o Xixon (Desordre Alldayer). També he viatjat a posar discos a Roma (60s Jamaica), Hamburg (Kings’n Queens Weekend) i Mainz (Lux Club) on al mes de juliol tornaré per punxar al Riverside Stomp. La meva sel.lecció combina tems clàssics, versions i raresses, sempre jugant amb el periode 1964 / 1971 de la música jamaicana: ska, rocksteady, early reggae i DJ. Serà un plaer punxar i coneixer la ciutat de València. top 5. Race Fans – Bookie man (JA blank) Uniques – My woman’s love (UK crab) George Dekker – Foey man (JA Carib-dis-co) Upsetters – Temptation (UK Doctor Bird) Roland Alphonso – James Bond girl (UK Ska beat)