Després de 39 anys en el mercat musical, Winston Rodney ací Burning Spear edita “Jah is Real” l’últim àlbum en una llarga i productiva carrera que finalment ha arribat a un lloc de pau i auto-suficiència que mostra la rellevància de Marcus Garvey en l’era d’internet.

La producció d’aquest nou, és al càrrec de Burning Music Productions reafirmant el seu canvi com artista independent sota la seua pròpia distribució i promoció, convertint-se així en el primer artista reggae a crear, manufacturar i finalment distribuir la seua música.

Jah is real va ser gravat i barrejat en Magic Shop Studio, Nova York. Contant amb les col·laboracions de Bootsy Collins i Bernie Worrel pares americans del funk i un remix per Brian Hardgroove ( de Public Enemy) .

El disc consta de 13 temes, acompanyat per l’harmonia coral de diverses germanes, carregat de percussions a contra ritme i una sòlida base de ritmes roots.

Per a ell que contínua espargint el seu missatge pur i positiu, “Jah  is Real” va camí de ser un dels seus millors àlbums des dels seus grans èxits en els 70´.

Per a veure la promo completa en castellà, escoltar samples del disc visita el següent enllaç.