La Rudies All Around torna de vacances i ho fa amb força activitats.

Un col·lectiu de selectors valencians amb l’objectiu de contagiar de sons jamaicans amb tocs de soul tothom arreu del país valencià, començaren la passada temporada amb petits projectes que es desenvoluparien en bones festes on un nombrós nombre de persones van poder gaudir dels millors sons jamaicans a les diferents sessions.

Aquest cap de setmana tornen a juntar-se per posar en marxa el següent projecte en “The return of The Rudies” amb el qual obriran el proper divendres 12 de setembre al pub Kilombo de la Plaja de Gandia amb una sessió en la que punxaran els selectors “Xev-The Rude”, “Brighton 69” i “Mr. Pep’s & Cole’s” a partir de les 23’00, també amenitzaran els Rudies All Around Selectors al Pub Hobby d’Alcoi el proper dissabte acompanyats per la Safa-PowaH, selectors de valència, a partir de les 00’00.

Per finalitzar aquest itinerari fester, tindrà lloc un concert de Reggae al Bad Voodoo amb els italians “Sisypho” en la seva gira per l’estat espanyol. Acompanyaran en acabar la “Rudies All Around”.

Sens dubte un cartell amb bona festa i tot de franc.