Ara si senyors i senyores, apunteu esta data, 21 de Novembre, ja que pasarà a la història, esta és una de les sorpresetes que vos teniem preparades, encara que els que ens seguiu al fòrum ja vos vam fer un avanç.

Arriba el primer valència ska festival! i la cosa ve carregadeta del millor del País Valencià, actuaran Ki Sap vs The Shake Tt Up’s, Skaks i Contratempo, i després festa defunció del programa de radio Satel·lit Ska amb La Safa Powah i Rudies All Around fins es fasa de dia.

El concert és a les 23:30 a la Sala Durango, Meliana (València).

Però la cosa no queda ahi, regalarem les noves samarretes de valència ska, CDs i samarretes dels grups de la nostra web, i molt més!

Pots reservar la teva entrada abans de que s’esgoten ací, només enviant un mail a info@valenciaska.net i aprofita el pack samarreta + entrada per només 10€.

Agraïriem molt que la gent col·laborara a promocionar el concert, una d’elles és, com que avui en dia tots tenim un fotolog, tuenti, myspace, podeu ficar aquest flash ficant el següent codi.

També pots imprimir el cartell del festival que tel deixem al link anterior amb qualitat alta per a ficar-lo a la teva universitat, als concerts, als pubs o on pugau.