Supose que tots haureu notat la web un poc canviada, i es que ja ha arribat la segona de les tres sorpreses que vso teniem preparades, i és la renovació de la web.

 

La web està en fase beta, és a dir, que pot ser que hi hajen alguns errors, i m’agradaría que m’informareu d’ells en cas de que hi hajen a info@valenciaska.net o simplement ficant un comentari ací.

 

Les novetats son:

 

  • Nou disseny, més modern i una mica més seriós
  • Ja podeu registrar-vos a la web! ara mateixa les ventajes son poques, però en un futur es podran fer moltes coses, en un futur no molt llunya valència ska serà una red social, i podreu tindrer el vostre apartat, on vos podrán comentar, podreu ficar fotos dels concerts, i moltes més coses, però per ara només podeu modificar la vostra foto del perfil i apareixerà als comentaris, i no tindreu que ficar cap codi de seguiretat d’estos complicats per a comentar.
  • Registrar-se no costa rés, així que jo de vosaltres no esperaria a que estiga tot complet, jo em registraría ja, i poc a poc ja aniran eixint novetats.
  • Quan vos registreu, vos registrareu automàticament per a la web i per al fòrum, així que ja tindreu una feina menys feta.
  • Per a la gent que fins ara ens seguia per correu, si que tinc que demanar-vos que vos registreu a la web si voleu continuar rebent les noticies al vostre correu.

 

Que opineu del nou disseny? vos agrada? la teva opinió conta.

 

Nota important: la web és navegable només per a IE7 o superior o firefox 2.0 o superior, si teniu Internet Explorer 6 no podreu vorer correctament la pàgina, vos recomane que vos instaleu Firefox 3 o en últim terme, actualitzeu a Internet Explorer 7