Fa dos anys i mig que la Big Bong Band (B3) ens va deixar, i va dir que farien un concert de comiat, però que no sabien quan. Pues be, eixe concert ja te data! si voleu vorer a la B3, esta és la última ocació que teniu de fer-ho, sera el dia 29/11/2008 a la vall d'Uixó, al pub Zeppelin junt a Malagana i mes grupets.

 

Vos rescatem el missatge que van deixar al fòrum vell el 02/05/2006


 

Després d’uns anys aprenent a caminar, sempre amb il·lusió i esperança, amb ganes de pujar als escenaris a donar-ho tot, La Big Bong Band em decidit dissoldre’ns. El motiu de la separació es causat en part per molts canvis de formació que han provocat que el grup s’haja estancat, sense poder evolucionar i gaudir del nostre esforç. Estem molt contents i sobretot agraïts a totes i cada una de les persones que ens han ajudat a que aquest projecte haja estat no sols dels membres que l’hem format, també de molts i molts amics que tenim, que hem conegut i que esperem mai oblidar. Com no també ens sentim satisfets i orgullosos d’on hem arribat, significant ja per a nosaltres com un gran triomf compartit amb tota la gent que ens ha recolzat desinteressadament amb igual o més il·lusió que nosaltres. La Big Bong Band farem un concert de comiat encara no sabem quan, el lloc, com no podia ser d’altra manera serà La Vall d’Uixó, així que ja anirem informant…..