La gent de Bredda cumpleix 15 anys, si 15!!! punxant musiqueta de la bona i ens han deixat el següent missatge. Aquest cap de setmana sessió doble!

 

DIVENDRES 19 AL SWAN CLUB – Benimaclet

 

DISSABTE 20 AL DUB CLUB – València


Senyores i senyors, amb aquestes dues festes Bredda els desitja bones festes i feliç any nou:

Em vaig donar compte que porte ja 15 anys passejant vinils per les cabines de València. Repassant i organitzant cartells he descobert un de quan es feien concerts al Glop de Benimaclet. Un d’una nit d’un dissabte d’octubre a la que el gran Paco X, mestre, em va convidar a amenitzar els Entreacte d’un directe de l’aleshores jove banda de reggae, els Naturals.

En una època en la qual es comptava en pessetes, en la que els concerts eren de bades i les sales pagaven a les bandes per tocar i no al revés, en la qual punxar altra cosa que no fos màquina era cosa més que difícil, en la que l’ska i la música jamaiquina en general era cosa de minoria de minories. Una època en què veure un concert d’un grup de primera fila a València era una cosa esporàdica i vore un grup d’ska qualsevol gairebé utòpic.

Jooooder el que ha plogut des d’ aleshores. Per molts anys.

Ska-ba