A valència ska ja sabem quina és la formula que ens defineix, noticies + grups + agenda, i una de eixes parts coixejava bastant, i eixa és la part de agenda de concerts i altres esdeveniments, mentres les altres dos anaven evolucionant, la pobra agenda veia com anava perdent protagonisme. Així que, m'he posat a renovar-la per complet.

 

Per a començar, a la pàgina d'inici de la web, des de fa uns dies, que apareix un mapa del país valencià, on apareixen en tots els concerts repartits per la nostra geografia, fent click en cada bandereta, es pot vorer part de la informació del concert, i fent click en el enllaç, vos portarà a la pàgina detallada del concert, on es podrà vorer el mapa més centrat, el cartell del concert en gran, i tota la informació. També es poden ficar comentaris.

 

La pàgina general de agenda també ha sigut reestructurada per complet, oferint el cartell en miniatura, i algunes dades del concert.

 

També, al igual que les noticies, ara disposa d'un feed RSS, per a estar al dia de tots els concerts que anem ficant.