Tenim nou grup a València Ska, es tracta de Las Damas y La Orquesta Invisible, banda composta per músics ja de sobra coneguts en l’ escena valenciano-madrilenya i capitanejada ni menys ni més que per Begoña Bang Matu i Carmen Cercós (Skaparàpid).

 

I a més s’ estrenen amb disc sota el braç, així defineixen ells a “Picnic Glamour”:

 

Sota la producció de Dwomo i la col·laboració de músics de diferents formacions ( Kruchenko, Ki Sap, Vermouth Estafe, The Kinky Coo coo´s, Miss x,etc…) es va gestar i es va gravar a València aquest disc en el qual conviuen les revisions de VIOLENT FEMMES en clau lounge-jungle, una peça de SAM COOKE com a Soul amb tocs de rythm & blues fronterer, Veus de dives com EDITH PIAF, BJÖRK i NINA SIMONE reenfocades en versió Jamaicana en clau de ska-swing ,roots reggae dub o en aclaparador Ska Gospel respectivament, Un clàssic de TOM WAITS en versió funk, música negra fresca amb la presència d’una secció de vents que, a més, ens reserva un peculiar bonus track en el album…