Ja fa temps que no fem una ampliació important al public, la última va ser la remodelació completa de la agenda fa ara 3 mesos.

 

Ja vaig dir quan vam fer el canvi a la web 2.0 en el seu temps, que les ventajes de estar registrat anirien augmentant, però que aniria afegint funcions socials poc a poc.

 

Si els grups tenen el seu apartat a la web, per que no van a tindre un apartat els seus seguidors? Tot usuari registrat disposa ara del seu propi perfil!

 

Que pots fer al perfil?

 

Pots ficar una foto teva, i donar una mica de informació sobre tu. I com açò és una pàgina de música, et convidem a que fiques quina és la música que t'agrada i els teus grups favorits.

 

També pots compartir fotos amb la resta de la gent a través del teu perfil, això si, per problemes de capacitat, per ara només es poden ficar fotos si tens un conter en www.flickr.com (és completament gratuït)

 

Per a que hi haja més moviment, també pots enviar i rebre comentaris d'altres usuaris.

 

Com puc modificar el perfil?

 

Al menú de dalt, si estas registrat voras que apareix "TU", en TU pots visualitzar el perfil, i si desplegues el menú, pots fer click en "Editar Perfil" i des de ahi pots modificar-ho tot.

 

Vos convide a que visiteu el meu perfil, per a que vejau una mica com son.

 

 

Se me van acabant les idees per a millorar la web… algú vol fer alguna aportació? s'agraeixen les idees brillants 🙂

 

Comentar també que des de feia molt de temps (jo diria que mesos) que no funcionaven els comentaris als grups, i jo sense saber-ho! així que ja ho he arreglat, i disculpeu les molèsties.I per favor, si veieu algun problema a la web, fiqueu-vos en contacte, que costa molt poc.