Avuí és un dia molt important per a valència ska i per a la música ska a valència, avuí inaugurem el nostre últim projecte, que fa molt de temps que estem desenvolupant. Els grups han tingut molt a vorer ja que sen-se el seu consentiment no haguera sigut possible. Son molts els grups que s'han apuntat i estic segur que seran més d'ací poc.

 

València Ska FM consisteix en un apartat, on poder escoltar i descarregar CDs dels grups de valència ska, i tot de forma gratuïta i legal, ja que estan compartits amb licència creative commons. Ara mateixa hi han 16 CDs que aniran aumentant en el temps.

 

Per ara son 6 els grups que tenen els seus CDs a València Ska FM, contratempo, ki sap, buskant, equipo ska, odi i skapolits. Molt pronte també estaràn malagana (d'ací 3 dies o així) i ja s'ha aparaulat amb altres 2 grups més que ja desvelarem d'ací poc.

 

Gràcies als grups pioners per la seva col·laboració 😉