Divendres 9 ALACANT. JAMBOREE
Dissabte 10 CASTELLÓ. SALA VENENO STEREO
Diumenge 11 VALENCIA. BLACK NOTE CLUB. (Junt a SEE SPOT. USA)

Després de la seva visita amb The Samowar Band, el trompetista alemà Sensi Simon ens torna a visitar, però esta vegada junt a The Golden Singles Band, formació composta dels músics de Ska-Jazz més destacats de la zona. No és la primera vegada! ja fa uns anys van realitzar inoblidables concerts que han donat molt que parlar en els fòrums especialitzats. En esta ocasió, a més de oferir varios shows s'encarregaràn a ademas de ofrecer varios shows es tancaran a R.Track Studio per a registrar dos temes 100% originals que voràn la seva llum en format vinil 7" en el segell The Golden SIngles Records. La escena jamaicana de la zona està en un dels seus millors moments i açò és sols un eixample més!!

Hi ha que destacar que el concert del diumenge 11 en valència, compartiran cartell amb SEE SPOT, nova formació procedent de USA amb membres de 2 de les millors bandes dels últims 10 anys,  HEPCAT y AGGROLITES!!!