Una de les formes de promoció, va ser ficar el esdeveniment a les xarxes socials més grans. Ahir per la nit em vaig donar una grata sorpresa, quan vaig entrar al tuenti, i vaig vorer ni més ni menys a 791 que van, i a 1,545 que "quizas". Només que vinguera una quinta part d'eixa gent ja estaria més que satisfet, veurem si es compleix 😀

Però la cosa no queda ací, també es va crear un grup al facebook, que ha aconseguit reunir a un total de 179 membres. Que comparant-ho amb tuenti, no sorprèn tant, però no està gens malament tampoc. Ara mateixa he creat un esdeveniment al facebook, a vore si s'aconsegueix guanyar a la gent de tuenti 😀

En tercera posició, està el myspace, que només s'han apuntat 33 persones, però això si, estem convençuts de que estos 33 segur que vindràn i que son l'òstia tots 😀

 

Ja fora del pòdium, queda lastfm amb només 2 que si venen i 2 que tal vegada (i un dels que van soc jo, jaja) Per a qui no conega lastfm… esta red social, és exclusivament de música, i es pot coneixer moltissims grups poc coneguts, i molt bons. És sencillament genial.

 

Ens vejem el dissabte, i a vore qui guanya al final, si tuenti o facebook 😀