Aquest és el nom del nou projecte de València Ska que portarà a Març a Ki Sap, Contratempo i DrJau with the peanut vendors de Gira per les principals ciutats jamaicanes

Encara que queda per confirmar algun que altre concert, però ja hi han 4 concerts concretats.  Del 10 al 16 de Març, eixirà un avió procedent de València destinació Kingston, que a banda dels grups i la gent de la organització, hem reservat 10 butaques, i  les 10 primeres persones que deixen un comentari a aquest post, només tindran que pagar un 15% del cost del bitllet.

Una vegada allí ens menejarem amb un autobús tots junts, la primera nit la passarem a un hotel i la resta de dies a casa dels col·laboradors que tenim allí que ens han ajudat a organitzar els concerts.


Esperem que aquesta aposta per les nostres bandes tinga èxit i fer futures edicions amb altres grups.

 

EDITE: Sens ha oblidat ficar el preu, el preu del vol és "anar i tornar 703 €", de ahi el 15% que no tinc moltes ganes de fer calculs 😛

 

AQUEST ARTICLE ERA UNA INOCENTADA DEL DIA 28 🙂