Hepcat son els caps de cartell del proper Rude Cat Festival que es celebrara a la sala La Mirona de Salt -Girona- el dia 27 de Març del 2010 . La llegendaria banda nord-americana oferira un unic concert en l'estat espanyol i sud d'Europa.


El cartell d'enguany ens ofereix la rara oportunitat de veure als nostres veins dels nord els francesos ASPO , la representacio italiana de Mr. T-Bone and The Young Lions aportara tocs de rocksteady i jazz a cops de trombo; la energia i la furia la posaran els anglesos The Delegators amb la seva descarada descarrega de soul i reggae a 100.000 revolucions per minut i de cap manera es quedaran enrrere els barcelonins The Thorpedians que repetiran al festival presentant aquesta vegada el seu ultim treball.  Als controls tot amenitzant els cambis i despres de les actuacions  tindrem als  Blacksteady Sound.
Com es habitual l'obertura de portes sera a les 19:00 hores i la musica sonara sense interrupcio fins a les 5 de la matinada.